28 februari 2009

Hide-a-lite Mullsjö vs Warberg IC

Har fotat innebandy i Superligan igen. Denna gången i Mullsjös nybyggda Nyhemshallen. Och vilken match det blev, inför sista perioden var det oavgjort. Warberg som är storfavoriter i matchen går sedan upp till 2-4 ledning tidigt i sista. Sen blir det fart på Mullsjö som gör 4 raka mål och med två minuter kvar ledar man med 6-4. Matchen avgjord?

Nä, Kimmo Eskelinen gör 6-5 och 6-6 inom loppet av 11 sekunder. Mullsjö tar time-out, men det hjälper inte....raset fullbordas när Magnus Svensson gör 6-7 med lite mindre än en minut kvar att spela. Fantastiskt kul match, åtminstone om man inte har sympatier hos något av lagen.