25 januari 2010

Innebandy Hovslätt-Gnosjö II

Fler matchbilder från gårdagen.



Vet inte alls om ni är intresserade av vilka inställningar som används på liknande bilder? Iallafall, f/2.8, 1/500s och ISO 1600.

3 kommentarer:

  1. Finfina bilder som vanligt. :D Hur får man fokus på människornas ansikten när dom är i rörelse? Jag misslyckas varje gång.

    SvaraRadera
  2. Tack så jättemkt, kul att höra!

    Alltså herregud, du förstår ju vad alla tyckte om mig i pressrummet? Enda tjejen, blond och kan inte ens hålla reda på lagen. Jag i ett nötskal.
    Shit är bilderna tagna i idrottshuset? Riktigt bra, det är svårt att få bra bilder på bandy. Fotar du för någon bildband eller vad kör du för?

    SvaraRadera
  3. Jnytt är det svårt att komma intill. Jag själv hade tur som mailade precis när de tänkt bygga upp vimmelsidan så ibland gäller bara tur. Men nu är de så försiktiga i och med finanskrisen. Hörde att en bildbank sökte folk så försök komma intill där, blir kanske inte mkt pengar i kistan, men man får ackreditering till mkt, vilket kan leda vidare till något kul. Kommer dock inte ihåg vilken, men de brukar söka folk :) Googla runt så finner du nog den jag tänker på. Hittade det i något forum eller om det var på fotosidan.

    SvaraRadera