17 december 2008

Rusningstrafik

Ja, oj nu händer det grejer. Blev en av 10 finalister i Nevnariens fototävling med temat ljus och plötsligt strömmar det in besökare...kul! Välkomna!
Bilden i detta inlägget är ungefär samma bild som mitt tävlingsbidrag med lite skillnad i beskärningen.

Blev själv väldigt nöjd med denna bilden framförallt på grund av ljuset skärpan. I full upplösning går det nästan att se vilket tv-program som står på i fönstren. Så se nu till att rösta på mitt bidrag!

8 kommentarer:

  1. Riktigt fin bild! Snygga färger o sånt ^^

    SvaraRadera
  2. Riktigt läcker bild! Gillar kompositionen med "skorstenen" och röken placerat till vänster i bild, tillsammans med skärpan och färgerna. Bra jobbat :)

    SvaraRadera
  3. Den e´ grym. Din och den med korna tror jag blir svårslagna.

    SvaraRadera
  4. nej alltså egentligen inte jättestor skillnad, brukar köra på vanliga inställningar med fjärrutlösaren...funkar perfekt! haha ja det är olidligt att fota ute när temperaturen sjunker under noll utan vantar..

    SvaraRadera
  5. Tacka inte för det, bilden är ju helt klart den bästa bilden jag sett från stadsparken. Jag bor i Tenhult, en bit utanför. Fast jag skulle inte kalla det för "jag bor", snarare, jag sover i Tenhult =)

    SvaraRadera
  6. Tur att man är ledig snart så man kan passa på att ta lite nattbilder. Du har verkligen gjort mig sugen, den här bilden är som sagt riiiiktigt grym. Älskar ljuset och röken. Det ser så mjukt ut.

    Och du, din kommentar gjorde mig riktigt glad. Det är sånt där man vill höra, att man hittat en egen stil :D

    SvaraRadera
  7. är du riktig fotograf? :)
    verkar såå, du är verkligen grym! <3

    SvaraRadera